Morrison sobib Rocki stiiliga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Morrison viskel.
Scott Morrison viskel. Foto: http://blog.oregonlive.com/sportsupdates/2007/08/Morrison.JPG

Septembris Eestisse saabuv Tartu Rocki korvpallimeeskonna uus täiendus Scott Morrison peaks peatreener Indrek Visnapuu sõnul klubi mängujoonisega hästi sobima.

«Üksikutes omadustes olid vast teised variandid paremad, kuid Morrison tundub olevat mitmekülgne mängija. Ta oskab korvi all mängida nii selg ees, kui ka nägu ees,» kommenteeris Visnapuu. «Ta on platsil väga liikuv ning see on meie jaoks oluline, kuna kavatseme mängida liikuvalt. Lisaks tundub ta olevat võitleja tüüpi, läheb aktiivselt lahtistele pallidele järele.»


Visnapuu nentis siiski, et suhteliselt tundmatute mängijate värbamine on ka paras õnnemäng. Kui läinud hooajal Rocki korvialust valitsenud Tanoka Beard oli juba varem kvaliteedimärk, siis tunamullu meeskonda tugevdanud üsna tundmatu Brian Cusworthiga pandi täkkesse.


«Loodame, et ta on sama masti mees nagu näiteks Cusworth,» ütles Visnapuu, kes on värske hoolealusega seni tutvunud ainult videolindi põhjal. «Kui tegemist pole absoluutse tipuga, siis on värbamine mingil määral alati loterii.»


1986. aastal sündinud 206 cm pikk ja 113 kg raske kanadalane Morrison mängis 2008/2009 hooajal Ungaris Albacompi meeskonnas, visates keskmiselt 15,1 punkti mängust. Üldine visketabavus oli 66 protsenti ning keskmiselt võttis Morrison mängus 8,2 lauapalli. Enne Euroopasse tulekut esindas Morrison Portland State University meeskonda, mängides ülikooliliigas NCAA 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles