Taaramäe teenis Prantsusmaal 13. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Sille Annuk

Valitsev Eesti meister grupisõidus ja temposõidus Rein Taaramäe (Cofidis) sai Prantsusmaal jätkuva 1. kategooria velotuuri Tour de l´Ain teisel etapil 13. koha. Tuuri liidrina jätkab Taaramäe tiimikaaslane Mickaël Buffaz.

Cofidise meeskond hoidis terve 146 kilomeetri pikkuse etapi vältel sõitu kontrolli all ning enne lõputõusu püüti kõik etapi alguses peagrupist põgenenud ratturid kinni, vahendab rattaprofid.com.

Viimasel kilomeetril korraldas rünnaku hiljuti võistluskeelu alt vabanenud Kasahstani rattur Aleksandre Vinokurov, kuid ka tema püüti kinni.

Etapi võitis hispaanlane Joaquin Rojas Gil (Caisse d´Epargne). Teise koha sai Greg Van Avermaet (Silence-Lotto) ning kolmas oli Maxime Bouet (Agritubel).

Homme on velotuuril kavas kaks etappi: hommikul lühike mädegeetapp ning pärastlõunal temposõit. Tour de l´Ain lõpeb neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles