Ksenija Balta oleks MMil rahul ka hooaja keskmisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Peeter Langovits

Kannapõrutuse tõttu Eesti meistrivõistlustest loobunud Ksenija Balta treeneri Andrei Nazarovi sõnul kulgeb õpilase Berliini MM-ettevalmistus ootuspäraselt.

Kuni 15. augustini harjutavad nad Saksamaal treeningulaagris ning siis sõidavad paariks päevaks tagasi kodumaale. «Treenime hoolega!» kinnitas Nazarov, kelle sõnul pole kannavigastus valitseva Euroopa meistri Balta ettevalmistusele suurt pitserit vajutanud.


Senist treeningukava on nad küll natuke muutma pidanud, kuid mitte oluliselt. Plaani on võetud ka mõned eriharjutused.


«Kaugushüpet ei saa trennis teha ja mõnedest harjutustest olema pidanud loobuma. Aga midagi väga hullu pole - saame hakkama!» kinnitas Nazarov.


Balta Berliini MMi eesmärkidest rääkides jääb juhendaja aga küllaltki tagasihoidlikuks. «Tahame näidata hooaja keskmist tulemust. Miks selline eesmärk? Sest 6.80 on juba küllaltki hea resultaat,» selgitas Nazarov.


Balta on tänavu Londonis hüpanud 6.85 ja Stockholmis 6.82. Oma parima tulemusega jagab ta maailma hooaja edetabelis 18. kohta. Berliini sõidab Balta 19. augustil ehk siis kaks päeva enne kvalifikatsioonivõistlust. Kaugushüppe lõppvõistlus toimub 23. augustil

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles