Brasiilia-Eesti mängu piletid on otsakorral

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurmängule on saada veel viimased paarsada piletit.
Suurmängule on saada veel viimased paarsada piletit. Foto: Toomas Huik/Postimees

Õhtusele suurmängule on jäänud veel paarsada vaba kohta ja viimasel hetkel piletiostjatel oleks targem pilet hankida Piletilevist, mitte enne mängu staadionilt.

«Hetkel on staadionitribüünid peaaegu täis. Müümata on veel paarsada piletit ja neid tasuks kindlasti hankima minna piletilevi müügikohtadesse, kuna enne mängu ei pruugi pileteid enam staadionilt kätte saada,» soovitas Eesti Jalgpalli Liidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht.

Pileteid on plaanis müüa umbes 8500-9000 ringis ja praegu on müüdud juba üle 8000 pileti.

Odavamad piletid maksavad 750 ja kallimad 2500 krooni. Piletihinna langetamise tõttu ähvardab jalgpalli liidu kahjum esialgse piletihinnaga prognoositud viiest miljonist veel suuremaks kasvada. Seda,  kui suureks osutub lõplik kahjum, ei osanud Uiboleht veel öelda.

Eesti- Brasiilia mäng on omamoodi juubeliüritus, kuna sellel aastal möödub sada aastat esimesest Eesti pinnal peetud ametlikust jalgpallimatšist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles