Värniku Berliini MM-unistus võib luhtuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Berliini kergejõustiku MMi meeste odaviskefinaalini on jäänud üheksa päeva, aga veel eile polnud päris kindel, kas Eesti rekordiomanik Andrus Värnik seal stardib või mitte.



Eile, kui avaldati Eesti kergejõustiklaste Berliini MMi lennuplaan, oli Värniku nime taga ebamäärane «täpsustamisel». Teatud küsimused on Värniku MMil kaasa tegemise juures ikka veel õhus.



Eesti kergejõustikukoondise peatreeneri Aivo Normaku sõnul puudub alaliidul kindlus, kas Värnik teeb Berliini MMil kaasa. «Tema võistlemine on sama kindel kui ilmateade. Kunagi ei või teada. Ta pole ise veel sada protsenti kindel, et võistleb,» avaldas Normak, kelle sõnul on Värniku lennukibroneering tehtud 19. augusti lennule.



Ainuke küsimus on, kas eksmaailmameister sellele lennule ka istub? Võimatu pole seegi, et Värnik sõidab Berliini hoopis autoga, sest teda painavad ärevushäired. Kes eksmaailmameistri Saksamaale sõidutab ja millal ta sõitma hakkab, pole aga veel teada.



Normaku sõnul on Värnik viimasel ajal teinud koostööd spordipsühholoog Mare Porgiga. Ühtlasi kinnitas peatreener, et eksmaailmameistri tervis on täiesti korras. «Vigastusi tal pole. Aga suurvõistlused on talle suure pinge peale pannud,» selgitas Normak ja lisas: «Värniku osalemine on kinnitatud, aga kui ta võistlustele ei jõua, siis sellel on kindlasti oma põhjus. Põhjuseta ta võistlustelt eemale ei jääks.»




Artikli täisversiooni loe Postimehe paberväljaandest.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles