Sten Esna: püüame kohta MM-finaalturniiril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Esna koondise treeningul.
Sten Esna koondise treeningul. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna libero Sten Esna kinnitas, et reedel Kragujevacis algavat 2010. aasta MM-valikturniiri ei võeta ettevalmistusena kolme nädala pärast algavaks Euroopa meistrivõistlusteks.

«Meie eesmärgid on maksimaalsed - tahame teha ajalugu ja jõuda MM-ile!» kuulutas Esna volley.ee-le. «Alagrupp on kindlasti mängitavam kui nelja aasta tagused vastased Venemaa, Bulgaaria ja Poola. Eelmine turniir Rotterdamis näitas, et kahe parema sekka jõuda ja edasi pääseda võib ka ühe võiduga. Samas ei pruugi piisata ka kahest võidust. Hispaania on küll valitsev Euroopa meister, kuid arvan, et Serbia on tugevamast puust.»

Reedel Eesti aja järgi kell 19 algavas kohtumises Eesti - Hispaania tulevad lisaks Esnale algkoosseisus ilmselt platsile Kert Toobal, Oliver Venno, Raimo Pajusalu, Ardo Kreek, Jaanus Nõmmsalu ja Keith Pupart.

Nii Esna kui ka temporündaja Janis Sirelpuu tõstsid kontrollmängude põhjal esile Venno panust. «Venno peal oleme sel suvel elanud,» märkis Sirelpuu.
«Venno ei lase end pisiasjadest mõjutada. Nahaalsust tal jagub,» lisas Esna.

Täna pärastlõunal Serbia keskosas asuvasse ligi 200 000 elanikuga Kragujevacisse saabunud koondis peatub äärelinnas looduskaunis kohas asuvas hotellis. Õhtul tehakse mängusaalis ka pallitrenn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles