Nikita Andrejev jätkab karjääri Hispaanias

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikita Andrejev (vasakul)
Nikita Andrejev (vasakul) Foto: Toomas Huik
FC Levadia jalgpalliklubi ja Hispaania kõrgliiga meeskond UD Almeria SAD sõlmisid lepingu, millega UD Almeria SAD omandas Venemaa kodakondsusega ründaja Nikita Andrejevi mängijaõigused.

Osapoolte kokkuleppel on mängija üleminekuga seotud üksikasjad konfidentsiaalsed.

Andrejev läbis Hispaania klubi juures meditsiinilise testi ning sõlmis Almeriaga töölepingu pikkusega 3+4 aastat.

«Hispaania klubisse siirdumine on minu jaoks väga suur samm edasi. Esimene mulje klubist oli väga positiivne, neil on kaunis staadion, suur baas ja palju fänne. Uute meeskonnakaaslastega saan tuttavaks juba esmaspäeval kui end Almerias sisse sean. Hetkel pole mu Ungaris vigastada saanud jalg veel päriselt parananud ning seetõttu pean esialgu arvestama mängudega duubelmeeskonnas, ehkki treenima hakkan koos esindusmeeskonnaga. Tahan kiiresti tervenena ning algaval hooajal Hispaania kõrgliigas väljakule pääseda,» ütles Andrejev FC Levadia pressiteenistusele.

«Nikita Anderejevit jälgiti pikka aeg nii Almeria kui ka mitmete teiste klubide poolt. Leping Hispaania kõrgliigasse kuuluva klubiga on kahtlemata suur kordaminek,» ütles FC Levadia spordidirektor Marko Kristal.

UD Almeria lõpetas eelmise La Liga hooaja 11. kohaga. Meeskonna peatreeneriks on legendaarne Mehhiko ekskoondislane Hugo Sanchez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles