Toobal: kui Hispaania on keskpärane, siis kes Eesti on?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Annika Antonova.
Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal ei lasknud end mõjutada Hispaania meeskonna argentiinlasest peatreeneri Julio Velasco sõnadest, et tema hoolealuste koht on Euroopa keskmike seas, kirjutab volley.ee.

«Kui Hispaania on keskpärane meeskond, siis kes Eesti on?» küsis Toobal. «Pigem on tegemist Velasco tagasihoidlikkusega. Kohtume väga tugeva koondisega ja edu saavutamiseks peame väga hästi mängima.»

Toobal polnud nõus väitega, et Eestil on lihtsam pääseda MMile, kui võita EMi alagrupis üks mäng. Küll ütles sidemängija, et võimalused MMile jõuda on mitu korda suuremad kui neli aastat tagasi, mil tuli rinda pista Venemaa, Poola ja Bulgaariaga.

«Peame üht suurtest võitma ja Hispaaniat peaks olema lihtsam murda kui Serbiat,» pakkus Toobal, keda ei heidutanud valitseva Euroopa meistri teine koht tänavuses Euroopa liigas. «Kõik kolm vastast on meist sel suvel kauem koos olnud. Ehk kimbutab neid juba väsimus ja tüdimus. Meie ettevalmistus on olnud piisav, puudust tunnen ühest mängust tugeva servimeeskonnaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles