Naistest võidutses Suverullil Kowalczyk

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justyna Kowalczyk Suverullil.
Justyna Kowalczyk Suverullil. Foto: Margus Ansu
Otepääl toimuval Suverulli võistlusel võidutses naiste arvestuses poolatar Justyna Kowalczyk.

Proloogi võitnud Kowalczyk näitas head kiirust ka 12 km sõidus ning edestas teisena lõpetanud venelannat Anastassia Kazakuli ühe minuti ja 20 sekundiga. Kolmanda koha saavutas Kasahstani esindaja Jelena Antonova, kes kaotas võitjale 1.31,3.

«Jõudsin kogu distantsi töötada ja arvan, et olen Vancouveri eel heas seisus,» rääkis Otepääl kolmenädalases treeninglaagris viibiv Kowalczyk. Poolatar on Otepääl harjutanud juba 11 suve. Libereci MM-i kahekordne kullaomanik kordas esikohaga Suverullil oma mullust võitu.

Esikuuikusse jõudsid veel Kaija Udras, Laura Rohtla ja ukrainlanna Lada Nesterenko, kes kaotasid Kowalczykile vastavalt 1.38,3; 1.49,3 ja 2.01,6.

«Hommikul oli raske, põhisõit tuli kergemalt. Sel hooajal on eesmärgiks treeningmahtu tõsta 1000 km võrra ja treeningud on sujunud hästi. Väga tore, et olin eestlastest edukaim,» rõõmustas Udras, kes alustab lumetreeninguid septembri alguses Ramsaus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles