Kais - Vesik tulid Pärnumaa meistriteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais.
Kristjan Kais. Foto: FIVB

Eelmisel nädalal toimunud Kristiansandi MK-etapi vahele jätnud ning kodus vaimu teritanud Kristjan Kais - Rivo Vesik osalesid eile oma esimesel ja ilmselt ainsal turniiril Eestis sel aastal, tulles Pärnumaa meistriteks.

Reiu Puhkekeskuses toimunud jõuproovi finaalis alistasid neljapäeval Ahvenamaa MK põhiturniiri alustavad Kais - Vesik Andrus Raadik - Teet Suluste 21:15. Pronksimatšis olid Rauno Liivrand - Martti Keel üle Rain Annuste - Robin Ristmäest 21:14, vahendab volley.ee.

Poolfinaalides võitsid Kais - Vesik U18 EM-il kolmanda koha teeninud Liivrand - Keelt 21:14 ja Raadik - Suluste Annuste - Ristmäed 21:19.

«Üks meistritiitel tuleb ikkagi ära võtta,» teatas Vesik rõõmsalt Postimehele. «Kuna mina jäin Tallinna meistrivõistlustel üheksandaks ja Kristjan jäi Tartu meistrivõistlustel neljandaks, siis läksime jahtima Pärnu meistritiitlit.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles