PÕRUMINE: Mikk Pahapill sai kaugushüppes nulli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: Liis Treimann

Talvel Euroopa meistriks kroonitud Mikk Pahapill sai Berliini MMi kümnevõistluse kaugushüppes nulli ning langes kõrgete kohtade konkurentsist. Pärast kuulitõuget otsustas mees edasisest võistlusest loobuda.

Eesti mitmevõistluse esinubrile oli see tänavu juba teine nulliga lõppenud kümnevõistlus. 

Kaugushüppe võistluses astus Pahapill kõik kolm katset napilt üle. 

«Võtsin teiseks  ja ka kolmandaks katseks kaks pöida tagasi. Läksin kolmandat katset täiesti kindla peale tegema, aga jooks oli liiga füüsiline. Liigne tahe võttis mõistuse, panin tahtmisega üle,» tunnistas Pahapill ja lisas: «100 meetrit näitas, et seis on hea. Tulin siia korralikku isiklikku rekordit tegema. Olin võimeline tugevaks tulemuseks.»

Küsimusele, kui suur on mehe pettumus, vastas ta: «Sõna «väga suur» jääb selle tunde väljendamiseks lahjaks.»

Seda, kas ta võistlust jätkab või mitte, ei osanud Pahapill vahetult pärast kuulitõuget öelda. «See sõltub Remigijast. Kui tema ütleb, et lähen, siis lähen.»

Treener Remigija Nazaroviene ei osanud põhjendada, miks Pahapilli kaugus ebaõnnestus. «See on mullegi mõistatus,» avaldas Nazaroviene. «Tema füüsiline vorm lubas oota head võistlust, kuid paistab, et kahjuks olid ebakõlad psühholoogilises valmisolekus, mis ei võimaldanud tekkinud stressiolukorraga kaugushüppes edukalt toime tulla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles