Gorodilov – Koger said Saksamaal pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Gorodilov ja Emma- Leena Koger.
Konstantin Gorodilov ja Emma- Leena Koger. Foto: Liis Treimann

Tantsuspordipaar Konstantin Gorodilov (18) – Emma-Leena Koger (16) tuli eile Saksamaal Stuttgartis toimunud Saksamaa lahtistel meistrivõistlustel (German Open 2009) ladina-ameerika tantsudes 203 tantsupaari hulgast kolmandaks Läti ja Venemaa paari järel.

«Hindame mõlemad Kostjaga seekordset autasustamispjedestaalile pääsemist väga kõrgelt, sest German Open on üks prestiižsemaid rahvusvahelisi tantsuvõistlusi, mis on tõusnud maailma suurimaks turniiriks Blackpooli järel. Konkurents on siin isegi tugevam kui Euroopa Meistrivõistlustel, kus meid tänavu seitsmendaks hinnati,» ütles Emma-Leena Koger.

Neljapäeval, 20. augustil võistlevad Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger German Openil standardtantsudes ja laupäeval, 22. augustil kümnes tantsus.

Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger on valitsevad Eesti meistrid noorte klassis kõigil tantsuspordi aladel: standardtantsudes, ladina-ameerika tantsudes ja ka kümnes tantsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles