Sirkka-Liisa Kivine loodab hooaja tippmargi hüpata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirkka-Liisa Kivine
Sirkka-Liisa Kivine Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu 6.58 hüpanud kaugushüppaja Sirkka-Liisa Kivine loodab, et suudab Berliini MMil oma hooaja parima tulemuse hüpata. Viimased treeningukatsed näitasid, et ta on õigel teel.

«Võrreldes kahe nädala taguse ajaga on tunne väga hea. Füüsiline seis on sama nagu Torino EMi eel,» avaldas talvel 6.66 hüpanud Kivine ja lisas: «Nüüd oleneb kõik hoojooksu täpsusest. Loodan, et saan ilusti pakku ja suudan oma praeguse hea vormi realiseerida. Muidu oleks lihtsalt kahju.»

Pärast Eesti meistrivõistluseid tegi Kivine raskemaid treeninguid ja see on tema hinnangul ka vilja kandnud. Vähemalt treeningul tehtud katsed (paigalt kaugushüpe 2.85 ja paigalt kolmikhüpe 8.50) näitasid, et ta on õigel teel.

Kaugushüppe kvalifikatsiooninorm on 6.75 ja Kivine usub, et edasipääsu peaks tagama ka tulemus 6.60. Tema eesmärgiks on igaljuhul püstitada hooaja tippmark - ehk siis hüpata üle 6.58.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles