Eesti noorkorvpallur siirdub Kaunase Žalgirisse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu
Tiit Soku Korvpallikooli ja Eesti U-15 korvpallikoondise 15-aastane ääremängija Kent-Kaarel Vene siirdub väidetavalt mängima Kaunase Žalgirise noorteakadeemiasse.

188 cm pikkune Kent-Kaarel Vene oli suvel Eesti 15-aastaste koondise üks põhitegija, mängus Soome eakaaslastega viskas võistkonna resultatiivsemaina 19 punkti (6 lp, 3 vl)., kirjutab basket.ee.

Viimased kolm aastat on Leedu tippklubi järelkasvumeeskonnas korvpalli õppinud ka Kent-Kaarel Vene 18-aastane vend Siim-Sander Vene, kes käesoleval suvel esindas EMi üleminekumängudes juba Eesti meeste korvpallikoondist.

Kent-Kaarel Vene on pärit üdini korvpalliperekonnast. Ema Lea Vene on kaheksakordne Eesti meister ja kuulus aastaid Eesti naiste korvpallikoondisse ning isa Priit Vene esindas aastaid Eesti meistriliigas erinevaid võistkondi ja oli aastatel 2007/2008 BC Kalev/Cramo abitreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles