Gorodilov ja Koger said Saksamaal teisegi pronksmedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Gorodilov ja Emma- Leena Koger
Konstantin Gorodilov ja Emma- Leena Koger Foto: Liis Treimann

Võistlustantsijad Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger said eile Stuttgartis toimunud Saksamaa lahtistel meistrivõistlustel (German Open 2009) kümnes tantsus kahe Venemaa paari järel pronksmedali.

Kokku võistles 95 paari. Gorodilovile ja Kogerile on see juba teine pronksmedal Saksamaa lahtistelt meistrivõistlustelt.

Esimese medali teenisid nad ladina-ameerika tantsudes.

«Meil on väga hea meel, et suutsime kaks medaliväärilist tulemust välja tantsida German Openil, kus on võistlemas kogu maailma tantsuspordi paremik. Sportlikult on hea meel sellegi üle, et edestasime paare, kellele näiteks Euroopa meistrivõistlustel oleme kohtunike hinnangul pidanud alla vanduma,» ütles Koger.

Gorodilov ja Koger võistlevad noorte klassis. Kahe pronksmedali kõrval jõudsid  Gorodilov ja Koger German Openil standardtantsudes poolfinaali, lõpetades 11. kohaga.

Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger on valitsevad Eesti meistrid noorte klassis kõigil tantsuspordi aladel: standardtantsudes, ladina-ameerika tantsudes ja ka kümnes tantsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles