Gene on valmis Badoeri välja vahetama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Gene Ferrari roolis
Marc Gene Ferrari roolis Foto: PA Wire
Ferrari vormel-1 meeskonna testsõitja Marc Gene on valmis istuma võistkonna teise auto rooli, mis anti Felipe Massa õnnetuse järel Luca Badoeri kasutada.

Ungari GP avarii järel pidi istuma Massa vormeli rooli seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher, kuid vanameister pidi vigastuse tõttu sellest loobuma, kirjutab Sponest.

Seejärel otsustas meeskond anda kummalisel kombel võimaluse piloodile, kes pole 1999. aastast alates vormel-1 sarjas osalenud ega 10 kuud Ferrariga testinud. Euroopa GP-l sai Badoer 17. ehk viimase koha.

Tiimi teine testsõitja Gene võitis hiljuti Peugeot' eest Le Mansi 24h sõidu ning tunnistas suurt üllatust, et Ferrari andis võimaluse just Badoerile end tõestada. Samal ajal on ta ise valmis koheselt ka vormeli rooli istuma.

«Viimased nädalad pole mulle kerged olnud,» kirjutas Gene oma kolumnis. «Mida iganes nad Belgiaks otsustavad, austan seda ning lepin sellega. Kui pääsen starti on see fantastiline. Kui mitte, siis olen nagu iga tiimi liige. Olen aktiivne piloot ning pean sõitmise jaoks tööd tegema. Olen valmis ja nad teavad seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles