Brawn GP kavatseb samade pilootidega jätkata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button (paremal) ja Rubens Barrichello.
Jenson Button (paremal) ja Rubens Barrichello. Foto: AP / Scanpix
Brawn GP vormel-1 meeskonna omanik Ross Brawn ei näe mingit põhjust, miks peaks 2010. aastaks Jenson Buttoni või Rubens Barrichello tiimis välja vahetama.

Kui Buttoni tulevik Brawn GP võistkonnas on enam kui kindel, siis küsimärk on rippunud õhus rohkem tema tiimikaaslase kiivri kohal. Kõigest hoolimata on Brawn jäänud Barrichello viimaste esitustega väga rahule ning seepärast võib brasiillast oodata lepingupikendus, vahendab Sponest.

«Pole mingit põhjust nendega mitte jätkata,» ütles Brawn. «Nad mõlemad teevad väga head tööd, seega Belgia etapi järel hakkame sellega toimetama.»

Ainus kahtlusejoon peaks olema Barrichello saatuses, kuna võistkonna otsustada on, kas nad jätkavad säärase kogemusega piloodiga või otsivad noorpiloodi, keda saaks pikemas perspektiivis edasi arendada.

«Alati tuleb tulevikku vaadata, kuid igasugused otsused tulevad raskelt,» lausus Brawn GP tegevjuht Nick Fry. «Kui kasutame järgmisel aastal Jensonit ja Rubensit, siis oleme kindlasti väga edukad.»

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles