Võrkpallur Jago võib naasta Padova Antonvenetasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Jago (keskel).
Erik Jago (keskel). Foto: Toomas Huik.

Itaalia meistrivõistluste esiliiga teises poolfinaalmängus Verona Marmile 2:3 kaotanud ja hooaja lõpetanud Taviano Stilcasa nurgaründaja Eerik Jago sõnul on võimalik, et ta naaseb aastase pausi järel kõrgliiga klubisse Padova Antonveneta.

«Sellest on juttu olnud ja sellele küsimusele peaksin vastuse saama lähiajal,» kinnitas Jago Eesti Võrkpalli Liidule.

Jagol hakkab saapamaa kõrgliigas 14 meeskonna seas 11. koha saanud Antonvenetaga sõlmitud kolmeaastasest lepingut tiksuma viimane kolmandik. Lõppenud hooaja veetis Antonvenetas vahetusmehe rolliga leppima pidanud eestlane Stilcasas laenulepingu alusel.

«Kui mängija väga palju platsile ei saa, pole treeneril võimalik tema keskmisest tasemest aimu saada. Aga just see tegur on tähtsaim,» märkis Stilcasas peaaegu kõik kohtumised otsast lõpuni kaasa teinud Jago.

Karjääri vältel lisaks Itaaliale veel Soomes, Belgias ja Hollandis leiba teeninud Jago pole kunagi varem nii kurnavat hooaega selja taha jätnud. Nii pingelise kalendriga sarja kui 16 meeskonda koondav Itaalia Serie A2 tänavu mujal Euroopas polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles