Lindpere koduklubi alistas Piiroja oma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaariast Sofia CSKA ridadest tuli Joel Lindpere tagasi, kuldmedal kaelas.
Bulgaariast Sofia CSKA ridadest tuli Joel Lindpere tagasi, kuldmedal kaelas. Foto: Toomas Huik

Norra Tippeligaeni 23. vooru raames peetud Tromsö-Fredrikstadi vahelises kohtumises mängis Piiroja kaasa terve kohtumise. Joel Lindpere alustas samuti algkoosseisus, kuid vahetati 90. minutil puhkama, kui seis oli juba 2:0 Tromsöle.

Pavel Londaku ja Alo Bärengrubi tööandja Bodö/Glimt viigistas Enar Jäägeri endise koduklubi Aalesundiga 1:1, vahendab soccernet. Kui väravavaht Londak tegi kaasa kogu kohtumise, siis Bärengrub jälgis mängu varumeestepingilt.

Stavangeri Viking, kelle hingekirja kuulub Artur Kotenko, viigistas koduväljakul 2:2 Sandefjordiga. Kuna Vikingi väravat kaitses Thomas Myre, istus Kotenko varumeestepingil.

Tabelis asub eestlaste klubidest kõrgeimal, seitsmendal kohal Viking, kes on kogunud 31 punkti ja edestab Tromsöt kahe punktiga, kuid Tromsöl on mäng varuks.

Bodö/Glimt pesitseb hetkel päästval 13. kohal ja on kogunud 24 punkti. Fredrikstad sipleb tabeli põhjas 15. kohal, kuid väljalangemisest päästev 13. koht on vaid kahe punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles