Owen jäi Inglismaa koondisest taas välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Owen
Michael Owen Foto: AFP / Scanpix

Inglismaa peatreener Fabio Capello on kutsunud koondist esindama Tottenhami mängumehed Peter Crouchi ja Aaron Lennoni, kes mõlemad olid täpsed nädalavahetuse liigamängus Birminghami vastu.

Samuti on koondisega liitunud Manchester Unitedi kaitsja Wes Brown ning pärast vigastuspausi naaseb Kolme Lõvi juurde ka Liverpooli kapten Steven Gerrard, vahendab soccernet.


Itaallase Capello valikutesse ei mahtunud taaskord Punaste Kuradite ründaja Michael Owen, kes viimati käis koondise eest platsil 2008. aasta märtsis. Endine Liverpooli, Real Madridi ja Newcastle'i mängija on käesoleval hooajal kuulunud Sir Alex Fergusoni valitud põhikoosseisu vaid ühel korral.

Vigastuste tõttu peavad eemale jääma Portsmouthi väravavaht David James ja Rio Ferdinand, kes mõlemad on kimpus vigastustega. Arsenali ääremängija Theo Walcott peab samuti koondise heitlusi kõrvalt jälgima, kuna pole pärast seljavigastust platsil käinudki.

Inglismaa jalgpallikoondis kohtub 5. septembril maavõistlusmängus Sloveeniaga ning 9. septembril võetakse tähtsas maailmameistrivõistluste kvalifikatsioonimängus mõõtu Horvaatia koondisega. Mängud peetakse Wembley staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles