Nate Fox liitus uuesti Saksa klubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Fox (vasakul).
Nate Fox (vasakul). Foto: Peeter Langovits

Möödunud hooajal BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonnas mänginud ameeriklasest ääremängija Nate Fox allkirjastas lepingu Saksamaa kõrgliiga meeskonna Braunschweigi New Yorker Phantomsiga.

«Otsustasime teadlikult mängija kasuks, kes möödunud aastatel pidevalt häid tulemusi on näidanud. Nate tunneb Bundesligat Leverkuseni aegadest suurepärselt,» teatas klubi spordidirektor Oliver Braun. «Ta on rohkem kui lihtsalt hea asendus klubist lahkunud Andrew Drevole.»

32-aastane sportlane veetis enne Eestisse tulekut mitu hooaega Bayer Giants Leverkuseni ridades, kuid sattus 2008. aasta kevadel skandaali keskmesse, kui tema dopinguproov näitas narkootikumide kasutamist. Mees sai seitsmekuulise mängukeelu ning liitus võistluspausi ajal Tallinna meeskonnaga.

Möödunud aasta sekeldusi Phantomsi koduleht välja ei toonud. Braunschweigi klubi meenutab vaid huvitavat seika 2006. aastast, kui Fox toona Leverkuseni ridades vastastel elu raskeks tegi ning aprillikuises 98:91 võidumängus Phantomsit 36 punktiga kostitas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles