Kultuuriminister tegi ettepaneku Kanteri, Taimsoo ja Raja premeerimiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja. Foto: Fred Killing

Kultuuriminister Laine Jänes tegi ettepaneku premeerida kettaheitja Gerd Kanterit, sõudjaid Allar Raja ja Kaspar Taimsood ning nende treenereid suurepäraste tulemuste eest hiljutistel maailmameistrivõistlustel.

Kettaheitja Gerd Kanter võitis oma sportlaskarjääri viienda tiitlivõistluste medali Berliinis toimunud kergejõustiku maailmameistrivõistlustel.

Poznanis aset leidnud sõudmise maailmameistrivõistlustelt tõid Eestile pronksmedali meeste paarisaerulisel kahepaadil võistelnud Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.

Vastavalt valitsuskabinetis kokku lepitud kriteeriumidele võib valitsus premeerida Eestit edukalt esindanud sportlasi täiskasvanute maailmameistrivõistluste pronksmedali võitmise puhul 200 000 krooniga ning treenereid kuni poolega sportlastele määratud summast.

Minister Jänes tegi ettepaneku premeerida Gerd Kanterit 200 000 krooniga ja tema treenerit Vesteinn Hafsteinssoni 100 000 krooniga, võistkonnana pronksmedali võitnud Kaspar Taimsood ja Allar Raja mõlemat 100 000 krooniga ning nende treenereid Mati Killingut ja  Ruth Vaari mõlemat 50 000 krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles