Maffiaboss ähvardab ManU ründajat Berbatovit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov Foto: AP / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründaja Dimitar Berbatov on langenud maffiabossi ähvarduste küüsi, kuna bulgaarlane on gängsteri tüdruksõbrale flirtivaid mobiilsõnumeid saatnud.

Väidetavalt on Berbatov korduvalt üritanud Bulgaaria modellile Nikoleta Lozanovale külge ajada, vahendab The Sun.

Lozanova peigmees on aga Georgi «Pea» Stoilov, kes on tuntud kui äärmiselt vägivaldne inimene. Iseenesest mõistetavalt läks Stoilov maruvihaseks, kui Berbatovi sõnumeid nägi.

Bulgaaria meedia andmetel vastas Stoilov Berbatovi saadetud sõnumile, soovitades jalgpalluril enda tervise huvides tema tüdrukust eemale hoida.

Stoilovist sai Bulgaaria ühe kardetuima maffiajõugu bosse 2004. aastal pärast seda, kui tema isa Stoil Stoilov ja tema seltsilised pommiplahvatuses hukkusid.

Berbatovi sõprade sõnul on 31-aastane Lazanova fantaseerija. Nende arvates mõtles Lazanova sõnumid ise välja, et Stoilovit ärritada ning Berbatov olevat olnud väga üllatunud, kui maffiamehelt ähvardusi sai.

Sõprade jutu järgi olevat Berbatov Lazanovaga kohtunud vaid korra, kui modell oli suhtes Liverpooli varuväravavahi Nikolai Mihailoviga, ent midagi nende vahel ei juhtunud.

28-aastane Berbatov on kolm kuud olnud seotud Jelena Štilianoviga ning räägitud on ka abiellumisest ja lapsesaamisest.

Manchester United ega Berbatovi agent ei soovinud seda teemat kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles