US Openi korraldajad hoiatasid tennisiste Twitteri kasutamise eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Roddicku lehekülg suhtlusvõrgustikus Twitter.
Andy Roddicku lehekülg suhtlusvõrgustikus Twitter. Foto: www.twitter.com

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste korraldajad hoiatasid tennisestaare, et nad suhtlusvõrgustikus Twitter fännidega suheldes üle piiri ei läheks.

US Openi mängijate ruumidesse pandi sildid pealkirjaga: «Tähtis. Teatis mängijatele. Twitteri hoiatus,» vahendab The Guardian.

Tekst siltidel oli järgmine: «Paljudel teist on Twitteris oma konto, et fännid saaksid teie tegemistel silma peal hoida ja teid ning tennist tundma õppida – ja see on väga tore… Aga ükskõik, kui populaarne see on, tähtis on siiski teid hoiatada, milliseid ohte Twitter endast kujutab, kuna see on seotud tennise anti-korruptsiooni reeglitega.»

Tennisistidele selline hoiatus ei meeldi, kuna paljude arvates aitab Twitter igavust peletada. Kõige valjumalt pahandas ameeriklane Andy Roddick, kes üldjuhul kasutab Twitterit selleks, et teatada fännidele näiteks seda, et ta kohtub Elton Johniga. «Minu meelest on see nõme, et US Open üritab meie Twitteri kasutamist kontrollida. Saan aru, et väljakul ei tohi seda teha, aga mängujärgne ei puutu enam neisse,» kirjutas Roddick oma Twitteri leheküljel. «Austan reegleid, et siseinfot ei tohi jagada, aga selleks peaksid sa ikka totaalne idioot olema, et Twitteris seda teha.»

Lisaks Roddickule kasutavad tennisistides Twitterit aktiivsemalt näiteks veel Andy Murray, Robin Söderling, Serena Williams, Venus Williams, Sabine Lisicki ja Kim Clijsters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles