Staarjalgpallur Messi ihukaitsja on jalgpallihuligaan

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: CLAUDE PARIS/AP

Argentiina jalgpalliliit võttis kasutusele karmid meetmed, kaitsmaks oma esistaari Lionel Messit.

Staarjalgpalluri ihukaitsjaks palgati mõrvas kahtlustatud jalgpallihuligaan, kirjutab  STT.

Argentina väljaanne Olé kirjutas, et Messi turvalisuse eest vastutab nüüd Ariel Pugliese, kes kuulub Argentina ühte kuulsaimasse gängi Los Perales de Nueva Chicago.

Puglieset on varem kahtlustatud ühe jalgpallifänni tapmises 2007. aastal.

Väidetavalt sai Pugliese ihukaitsja töökoha Argentina jalgpallimeeskonna juures abitreenerina töötava isiku kaudu, kes ka ise kuulus varem Los Perales de Nueva Chicago gängi.

Pugliese tööülesandeks on jälgida Messi iga sammu ja liigutust, kui staar on avalikkuses ja matšidel.

Kuid lennujaamades ja hotellides võib turvatöötajal ohu korral probleeme tekkida, kuna ta kehas on siiani kuul, mille ta sai aastaid tagasi ning see teeb aeg-ajalt haiget.

Selle nädala pühapäeval kohtub Argentina MMi valikmängus Brasiiliaga.

Lionel Andrés Messi (sündis 24. juunil 1987 Rosarios, hüüdnimi Leo) on Argentina jalgpallikoondise ründaja, kes mängib Hispaanias FC Barcelonas.

Messi alustas oma karjääri kodumaal klubis Newell's Old Boys. Ta oli lühike ja tema vanematel polnud raha, et hormoonravi eest maksta. Pere kolis elama Barcelonasse ja Messi pääses juba 13-aastaselt FC Barcelona B-meeskonda. Barcelona põhirivistuses debüteeris Messi 2004. aasta oktoobris.

Messi on ka Hispaania kodanik, mis tähendab, et ta võib Barcelona meeskonnas mängida Euroopa Liidu mängijana. Hormoonravist hoolimata on ta ikkagi vaid 169 cm pikk ja kaalub 67 kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles