Kristjan Kais: olen valmis hoogu maha võtma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais (esiplaanil) ja Rivo Vesik..
Kristjan Kais (esiplaanil) ja Rivo Vesik.. Foto: FIVB.

Kristjan Kais andis eelmisel nädalal Zagrebi MK-etapil rannavõrkpalliuudiseid vahendavale internetiküljele travelthetour.net antud intervjuus vihje, et käimasolev hooag võib jääda talle viimaseks.


«Olen natukene väsinud. Kinnitan, et Pekingi olümpial olen väga motiveeritud ja võitlusvalmis, kuid olen reisinud 14 aastat järjest ning valmis hoogu maha võtma,» vahendas Kaisi sõnu Eesti Võrkpalli Liit.

«Tean, et mõnedele teistele meeldib selline elustiil ja nad on valmis samamoodi jätkama ka neljakümneselt. Minu olukord on aga teistsugune: pean Tartu Ülikoolis õppejõu ametit ja ehitan endale maja. Eraelus leiab aset palju huvitavat ja pidev reisimine tähendab suurt ohvritetoomist.»

«Enne loobumist loodan võita olümpialt medali ja Euroopa meistritiitli. Kui eesmärgid ei täitu, pole hullu, sest olen rahul ka sellega, mida olen saavutanud,» lisas Kais, täpsustades evf.ee-le, et loobumise tõenäosus aasta lõpus on 50:50.

Kais tunnistas, et juuli keskel Pärnu Challengeril kodupubliku ees mängimine paneb tema ja partneri Rivo Vesiku õlule suurema pingekoorma kui piiri taga võistlemine. «Olen uhke, et oleme Rivoga suutnud Eestis rannavõrkpalli populaarsust tõsta. Tegelikult on vaimselt palju kergem mängida näiteks Horvaatias,» märkis Kais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles