Kruglovi tulevik ikka küsimärgi all

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov
Dmitri Kruglov Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Dmitri Kruglovi tuleviku kohta kuuleb viimastel päevadel vastakaid jutte. Aserbaidžaani klubi Bakuu Neftši, kus Kruglov viimased kolm kuud laenulepinguga veetis, ütleb, et mees osteti Moskva Lokomotiivilt ära.Mängija ise lükkab need väited kindlalt ümber.

Venemaa suurimaid spordiportaale Sport-Express vahendas eile Neftši presidendi Ramin Mussajevi sõnu, kes ütles, et Krugloviga sõlmiti kahe-aastane leping. Sama juttu rääkis juba päev varem klubi pressiesindaja. Endine Tallinna Levadia pallur lükkas need väited ümber mõlemal korral. Ühtlasi olevat Neftšil plaan palgata leegionäre Ukrainast, Türgist ja Venemaalt.

«Paljud helistavad ja uurivad, et kas on tõsi. Ei ole!» põrutas 24-aastane Kruglov. «Mina ei tea kust need jutud tulevad, aga lepingut mul sõlmitud ei ole. Võib-olla järgmisel nädalal.»

Märtsi alguses Neftšisse siirdunud ja seal esimeses neljas liigakohtumises kolm väravat kõmmutanud Kruglovi agent Valeri Ovtšinnikov viibib meeskondadega Moskvas läbirääkimisel. Kuna tema kõnet ei ole veel tulnud, ei ole Kruglovi sõnul ka midagi konkreetset otsustatud.

Neftši peatreener Anatoli Demjanenko ütles Kruglovile enne viimase Bakuust lahkumist, et tahab teda kindlasti ka järgmisel hooajal meeskonnas näha. Kruglovi seob praegu leping Lokomotiiviga, mis kestab 2010. aastani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles