Detroit Red Wingsi lahutab NHLi karikavõidust üks võit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähokiliiga NHL tähtmängija, Pittsburgh Penguinsi noor staar Sidney Crosby.
Jäähokiliiga NHL tähtmängija, Pittsburgh Penguinsi noor staar Sidney Crosby. Foto: Reuters / Scanpix

Detroit Red Wings alistas jäähoki Stanley karikasarja finaalseeria neljandas mängus võõrsil 2:1 Pittsburgh Penguinsi ning jõudis ühe võidu kaugusele karikavõidust.

Tänavuses play-offis senini kõik kodumängud võitnud pingviinide jaoks algas ka laupäevane mäng ilusasti, kui Marian Hossa juba kolmandal minutil nad arvulises ülekaalus mängides 1:0 ette viis, vahendab etvsport.

Eduseisu ei suudetud aga pikalt hoida, sest neli minutit hiljem viigistas Nicklas Lidström seisu.

Lidströmi värava võib lugeda samuti arvulises ülekaalus sündinuks, sest tema vise jõudis väravasse kaks sekundit pärast Pascal Dupuisi karistusaja lõppemist.

Punatiibade võiduvärav sündis viimase perioodi alguses. Brad Stuart lõikas vahelt Penguinsi söödu, andis litri Darren Helmile, kes söötis omakorda Jiri Hudlerile.

Viimane lõi mänguvahendi Penguinsi väravavahi Marc-Andre Fleury kaenla alt väravasse.

Pittsburgh sai peale kaotusseisu jäämist veel poolteist minutit mängida viiekesi kolme vastu, kuid Red Wingsi rootslastest trio Henrik Zettenberg, Nicklas Lidström ja Niklas Kornwall pidas kaitses vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles