Leok sai MM-etapil kokkuvõttes viienda koha

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Internet.

Motokrossi MM-etapil Inglismaal, Mallory Parkis sai Tanel Leok (Kawasaki) MX1 klassis kokkuvõttes viienda koha.

Esimese sõidu lõpetas eestlane kuuendal ja teise stardi viiendal positsioonil, kirjutab ETV Sport.

Etapivõit läks seekord Hispaaniasse. Avasõidus kolmandana lõpetanud Jonathan Barragan (KTM) oli teises stardis kiireim ning napsas kokkuvõttes esikoha. Esimese sõidu võitnud belglase Ken de Dyckeri (Suzuki) ja itaallase David Philippaetsi (Yamaha) ees.

Eesimeses stardis said kaksikvõidu said belglased de Dycker ja Steve Ramon (Suzuki). Jonathan Barragan kaotas de Dyckerile 6,7 sekundit. Philippaerts oli viies.

Teises sõidus järgnesid Barraganile prantslane Sebastien Pourcel (Kawasaki) ja Philippaerts. Leok jäi Barraganist maha 8,8 sekundit. Ken de Dycker ja Steve Ramon lõpetasid Leoki selja taga kuuenda ja seitsmendana.

Teine Eesti krossimees Aigar Leok (Yamaha) oli kokkuvõttes kaheteistkümnes. Mehe kohad tänastes sõitudes olid 8. ja 15.

MM-sarja juhib pärast Inglismaa etappi Phlippaerts. 223 punkti kogunud itaallasele järgnevad Ramon 195 ja de Dycker 175 punktiga. Tanel Leok on 129 punktiga kümnes ja Aigar Leok 60 punktiga 16-nes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles