Veiko Lember tegi tippspordiga lõpparve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Lember
Veiko Lember Foto: www.vk.audentes.ee

Eesti võrkpallikoondisega ajaloolisel EM-finaalturniiril käinud sidemängija Veiko Lember teatas, et kuna ühtegi suurepärast pakkumist pole talle tugevast välisklubist tulnud, siis nüüd on paras aeg tippsport lõpetada.


«Kui kuskil väga heas klubis kolm sidemängijat murravad järjest jala ära, siis on minek, aga ma väga ei usu sellesse. Pigem on see ikka kõik,» tunnistas mullu Tallinna Selveris pallinud Lember. «See on üsna ammu sündinud otsus. Iga päevaga muutub otsus ka kindlamaks. Jätkamise protsent on võrreldes eilsega vähenenud 0,1-lt 0,01 peale.»



Lember leidis, et võrkpallist loobumist pole põhjust kahetseda. Nüüd on aega ka teisteks hobideks ning sõbrad-tuttavad ei jää nii unarusse. Naljakas olevat vaid tippvormis ilma midagi tegemata punkt panna.



«Kuna selleks võistluseks sain heasse vormi, siis see hea vorm istub niisama sees, ilma et sellega oleks midagi peale hakata. Aga arvan, et see läheb nädalaga üle,» kirjeldas finaalturniiril vaid episoodiliselt väljakule pääsenud Lember. «Nüüd saan muid asju teha – õhtul näiteks kinno või teatrisse minna. Hakkan üle kümne aasta ka sõpradel külas käima.»



Lisaks ootab kaitsmist Lemberi doktoritöö ning paariks aastaks plaanib TTÜs teaduriametit pidav mees veel ülikooliga seotuks jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles