Moss: Rossi on vormel-1 sarja jaoks liiga hea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi San Marino etapil.
Valentino Rossi San Marino etapil. Foto: AP / Scanpix

Endine vormel-1 sarja sõitja Stirling Moss hoiatas kaheksakordset mootorrataste ringrajasõidu maailmameister Valentino Rossit vormel-1 sarjaga liitumise eest.

Eelmisel nädalal teatas Rossi, et Ferrari vormel-1 meeskond pakkus talle võimalust sõita sel nädalavahetusel peetaval Monza GP'l Ferrari roolis, kuid ta otsustas pakkumisest loobuda.

79-aastase Stirling Mossi hinnangul käitus Rossi õigesti. «Olen kindel, et Rossi võib vormel-1 sarjas edu saavutada, kui ta tahaks,» avaldas Moss. «Kui inimene on ühel mootorispordi alal edukas, siis ta on seda ka mõnel teisel alal. Rossi on väga andekas ja olen kindel, et ta suudaks isegi 32-aastaselt vormel-1 sarjas läbi lüüa. Aga ma ei soovitaks seda.»

«Minu arvates on ta vormel-1 sarja jaoks liiga hea: ta uuendaks seda, tuues sisse huumorimeele. Aga ma arvan, et ta ei peaks seda tegema, sest see oleks samm tagasi. Vormel-1 sarjas pole õhkkond nii lõbus ja usun, et Rossi ei naudiks seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles