Lebedeva loodab särada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Lebedeva
Tatjana Lebedeva Foto: Toomas Huik

Tuntuimatest sportlastest teeb Tallinn 2008 kaugushüppes kaasa olümpiavõitja ning viiekordne maailmameister Tatjana Lebedeva.

Meeste kaugushüpet ilmestab Atlanta olümpiahõbe jamaicalane James Beckford. Talle pakuvad teiste seas konkurentsi ka Tõnis Sahk ja Jaanus Uudmäe, kes ihkavad täita Pekingi olümpia B-normatiivi, 8.05.
Meeste odaviskes on lubanud välja tulla ka 2005. aasta Helsingi MMi kuldmedaliomanik Andrus Värnik.

Varem oli Värnik loobunud Dessau võistlusest, põhjendades seda halva enesetundega. Lisaks eestlastele Mihkel Kukele, Marko Jänesele ning Risto Mätasele tuleb tal rinda pista ka tänavu 83.28 kirja saanud lätlase Eriks Ragsiga.


Naiste saja meetri jooksus teeb kaasa Bahama sprinter Chandra Sturrup, kes tänavu distantsi 11,27ga läbinud on. Eestlannadest võistleb sprindis Ebe Reier.


Meeste samal alal soovib ameeriklane Preston Perry võistluse korraldaja Aivar Karotamme sõnul distantsi alla kümne sekundiga läbida.


Kohila staadionil oma isiklikust rekordist 10,42 viie sajandiku kaugusele jäänud Marek Niit võistleb poole pikemal maal. Suurimaks konkurendiks on tal seal Trinidadi ja Tobago sprinter Marc Burns.


Kõige kõrgetasemelisem seltskond on väljas meeste kettaheites, kus maailma hooaja edetabeli liidrile Gerd Kanterile pakub konkurentsi iraanlane Ehsan Hadadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles