Fabiano kaaluks Juventusesse siirdumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Fabiano
Luis Fabiano Foto: Reuters / Scanpix

Sevilla jalgpallimeeskonna ründaja Luis Fabiano kinnitas, et kui Juventus peaks talle pakkumise tegema, oleks ta valmis Itaalia klubiga läbirääkimisi pidama.

Fabianot on pakutud võimalikuks asendajaks prantslasele David Trezeguet'le, kes hooaja lõppedes Juvest lahkub ning kuigi Fabiano keskendub praegu vaid Sevillale, ei välista ta Juvesse minemist, vahendab soccernet.ee.

«Ma ei taha praegu kellegi huvidest rääkida, sest üleminekuturg on kinni,» ütles ründeäss AS'le. «Preagu mõtlen vaid Sevillast, aga jalgpallis võib kõike juhtuda.»

Kuigi Fabiano on mitmel korral andnud märku, et sooviks siirduda mõnda tõelisesse suurklubisse, ei välista ta ka võimalust, et sõlmib Sevillaga uue lepingu, öeldes: «Lepingu pikendamisest rääkimise aeg just pole, aga kui Sevilla mulle pakkumise teeks, siis poleks probleemi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles