Kevin Korjus tõusis kardi Euroopa karikavõistluste liidriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Erakogu

Saksamaal Wackersdorfi kardirajal sõideti läinud nädalavahetusel Rotax kardi Euroopa Karikavõistluste II etapp. Eestlasi osales võistlusel kuus, neist parima tulemuse sõitis välja valitsev maailmameister Kevin Korjus, kes tõusis klassis Rotax Junior sarja üldliidriks.

Rotax Max klassis võtsid eestlastest osa Tõnis Vanaselja ja Anti Rammo. Kahjuks kumbki sõitjatest finaali ei pääsenud. Seevastu head minekut näitasid juniorid, nimelt startis eelfinaali teiselt kohalt Korjus, neljandalt Aavo Talvar ja 13. kohalt Raigo Jegorov.

Eelfinaal kulges kõige edukamalt Kevin Korjusel, kes lõpetas jaapanlase Ryuya Fujie järel teisena. Raigo Jegorov oli 10. ja Aavo Talvar 28-s.

 

Finaalis sai Talvar 13. koha. Head minekut näitas ka Jegorov, kuid tema lõpuajale lisati 10 trahvisekundit avarii tekitamise eest ja lõppkohaks Jegorovile 23.koht.

Kevin Korjus pidas finaalis maha tulised lahingud, kuid seekord pidi ta leppima neljanda kohaga. Finaali võitis jaapanlane Ryuya Fujie.

Kokkuvõttes tõusis aga Korjus kahe etapi järel sarja liidriks, jagades esikohta hollandlase Peter Hoevenaarsiga. Järgmine etapp sõidetakse juuli viimasel nädalal Tsehhis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles