Kangert näitas Briti tuuril aktiivsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert.

Prantsuse ProTouri meeskonna Ag2r rattur Tanel Kangert näitas Suurbritannia velotuuri teisel etapil aktiivsust, kui põgenes koos kahe kaaslasega peagrupist. Etapi lõpuosas väsinud Kangert pidi lõpuks leppima 93. kohaga.

Thomas De Gendt (TopSport - Vlaanderen) oli enne etapi algust lubanud täna rünnata ning mees pidas päeva teisel kategoriseeritud tõusul oma sõna. Temaga läksid kaasa Kangert ja hollandlane Kai Reus (Rabobank), vahendab rattaprofid.com.


Kolmik kasvatas vahe enam kui viiele minutile, kuid etapi lõpuosas hakkas see vahe kiiresti sulama. Esimesena püüti kinni Kangert, 15km enne lõppu ka De Gendt, kuid Reusil õnnestus finishijoon 9 sekundit enne peagruppi ületada.

Grupifinishis teisele kohale ei olnud vastaseid norrakatele - teise koha sai Alexander Kristoff (Joker Bianchi) ja kolmanda Edvald Boasson Hagen (Team Columbia-HTC). Kangert kaotas lõpuks võitjale 1.04.

Kahe etapi kokkuvõttes kerkis liidriks Reus, Kangert on 90. kohal.

Suurbritannia velotuur lõpeb 19. septembril.

Kangerti meeskonnakaaslane Rene Mandri osales samal ajal Prantsusmaal toimunud ühepäevasõidul GP de Fourmies (UCI kategooria 1.HC). Sõidu võitis prantslane Romain Feillu (Agritubel). Mandri lõpetas sõidu 30. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles