Toobal: tõsiselt mures polnud ma kordagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: volley.ee

Eesti koondise sidemängija Kert Toobal kinnitas, et senise elu pikimad klubiotsingud teda võimaliku töötuks jäämise pärast muretsema ei pannud.

«Minu tegemisi ei häirinud see üldse. Tõsiselt mures polnud ma kordagi, sest pakkumisi tilkus kogu aeg. Lihtsalt ootasin midagi etemat,» lausus Prantsusmaa meistriliiga klubiga Saint-Quentini Foyer Laïque'ga lepinguni jõudnud Toobal volley.ee'le.


Enne augusti keskel Serbias peetud MM-valikturniiri oli Toobal jõudnud kokkuleppele Rumeenia hõbedase meeskonnaga Zalau Remat. «Nad saatsid mulle lepingu ja tahtsid kolme päeva jooksul vastust. Olin tingimustega päri, kuid pärast seda rumeenlased minuga ühendust ei võtnud,» meenutas karjääri vältel Prantsusmaal, Soomes ja Belgias leiba teeninud pallur.

Neljapäeval Prantsusmaale lendavale Toobalile on vähemalt paar esimest kuud koht põhikoosseisus garanteeritud, sest klubi põhisidemängija Brice Donat käis hiljuti achilleuse kõõlusega operatsioonil.

Kuigi volley.ee hinnangul on Toobal kõigest 175 cm pikkusest Donatist oskuste poolest üle, ei pruugi see tähendada kohta algrivistuses, sest Donati isa on ühtlasi ka meeskonna president.

«Kuulsin, et president polnud huvitatud minu tasemel sidemängijast, kuid ju avaldas peatreener talle survet. Lähen Prantsusmaale mängima ning alles siis, kui onupojapoliitika tuleb mängu, hakkan probleemiga tegelema,» rääkis Toobal. «Kaks aastat tagasi mängisime Meneni Par-Kyga Foyer Laïque vastu treeningmängu ja siis jättis meeskond hea mulje. Medalitest me vaevalt mõtleme, pigem on eesmärk jõuda play-off'i.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles