Taaramäe sai Vuelta 15. etapil 140. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Hispaania velotuuri esmaspäeval sõidetud 15. etapi võitis hollandlane Lars Boom (Rabobank). Üldarvestuses tänane etapp suuri muutusi kaasa ei toonud.

Boom kuulus jooksikutegruppi, mis etapi keskel peagrupist põgenes, vahendab rattaprofid.com. 

Peagrupp ei tundnud vähimatki huvi 13 jooksiku püüdmisest ning etapi võitja selgitasid jooksikud omavahel välja. Boom jättis kaaslased maha umbes 25 kilomeetrit enne finishit ning tugeva temposõitjana tuntud hollandlast enam kinni püüda ei suudetudki.

Teise koha sai täna hispaanlane David Herrero (Xacobeo Galicia), kes kaotas võitjale 1.36. Kolmandana ületas lõpujoone sakslane Dominik Roels (Milram). Peagrupp jõudis finishisse Boomist koguni 25 minutit hiljem.

Ainsa eestlasena Vueltal osalev Rein Taaramäe (Cofidis) finisheeris peagrupi järel ja sai 140. koha.

Tuuri liidrina jätkab hispaanlane Alejandro Valverde (Caisse d´Epargne). Hollandlane Robert Gesink (Rabobank) on teine ja hispaanlane Samuel Sanchez (Euskaltel-Euskadi) kolmas.

Teisipäeval sõidetakse Hispaania velotuuril 170,3 kilomeetri pikkune etapp Córdoba - Puertollano, mis peaks sobima kõige paremini sprinteritele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles