Saksa jalgpallikoondise väravavahti tabas müstiline haigus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Enke
Robert Enke Foto: AFP / Scanpix

Saksamaa jalgpallikoondise väravavaht Robert Enke haigestus, kuid arstid ei ole suutnud kindlaks teha, mis haigus tal on.

Hannoveri meeskonnas mängiv Enke tundis end halvasti ega osalenud möödunud nädalal MM-valikmängus Aserbaidžaani vastu, kirjutab STT.

Ka ei nähtud teda väravas möödunud nädala pühapäeval, kui Hannover kohtus Werder Bremeniga.

Mehe tervis ei ole praeguseks paremaks läinud ja arstid ei suuda müstilise haigestumise põhjuste jälile jõuda. Uuringud näitasid, et tegemist ei ole tavapärase infektsiooni või nakkushaigusega. Ka uus gripp välistati.

Enkele tehakse lähiajal lisauuringuid. Hannoveri meeskond ootab, et nende staarväravavaht paraneks ja uuesti treeninguid alustada saaks.

Enke paranemisest sõltub ka see, kas ta osaleb 10. oktoobril MM-valikmängus, kus Saksamaa koondis kohtub Venemaa esindusega.

«Kui ta saab treeninguid alustada vaid nädal enne Venemaaga kohtumist, siis ta Moskvasse kaasa ei tule,» selgitas Saksa koondise mänedžer Joachim Löw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles