Pajusalu tunnistas suurt pettumust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu tõi viimases mängus blokiga viis punkti.
Raimo Pajusalu tõi viimases mängus blokiga viis punkti. Foto: CEV

Raimo Pajusalu koduklubi Roselare Knacki ees seisis kolmapäeva õhtul raske ülesanne – võrkpalli Meistrite liiga poolfinaali jõudmiseks tuli kodus alistada itaallaste Macerata 3:0 ning seda suure punktivahega.

Esimese geimi lõpus tundus kõik võimalik – Rose­lare juhtis 23:21, ent võitu vormistada ei suudetud. Ma­cerata võitis geimi 28:26 ja kindlustas sellega koha poolfinaalis. Roselare võitis küll järgmised kolm geimi, kuid sisulist tähtsust need ei omanud.



«Esimese geimi lõpus oleksime pidanud rohkem riskima, aga läksime liiga kindla peale välja ja kaotasime,» tõdes kõigis neljas geimis osalenud ja kaheksa punkti toonud Pajusalu. «Pettumus oli väga suur!»



Suurenenud eesmärgid



Hooaja eel ei osanud Rose­lare klubi juhtkond ja mängijad nelja tugevama hulka pääsemisest unistada. Alagrupiturniiril saadud rohkete võitude järel kasvas ka isu ning pääs poolfinaali sai suureks eesmärgiks.



Esimeses play-off ringis saa­digi jagu venelaste Belgorodist, kuid veerandfinaalis põrkuti Itaalia kunagise hiilguse Macerataga. Kaotus oli valus, sest alagrupiturniiril suutis Pajusalu kaaslastega Itaalia klubi kahel korral alistada.



«Hooaja algus oli meil super­hea,» hindas Pajusalu. «Selle põhjal olnuks nelja hulka pääsemine võimalik, kuid suurt survet me ei tundnud.»



Koduliiga pinge



Pajusalu sõnul valitses otsustava kohtumise eel rahulik õhkkond. «Me ei kruttinud end üles, kuid loomulikult tahtsime võita. Kui igat kohtumist jälgib täismaja 2500 inimest, pole võimalik muude mõtetega platsile minnagi,» rääkis ta.



Vaatamata Meistrite liigast väljalangemisele pole hooaeg Pajusalule lõppenud. «Tühja tunnet pole ning pinget jätkub veel küllaga,» kinnitas ta eile treeningule sõites. «Koduses liigas ootab põnev heitlus Maaseiki Noli­koga.»



Võrkpall


Meistrite liiga veerand­finaalid:


Treviso Sisley – Friedrich­shafen 3:2 (kokku Fried­richshafen 5:3),  Roselare Knack – Macerata 3:1 (Mace­rata 4:3), Tours – Mallorca 3:2 (Tours 6:3). Neljas poolfinalist on Moskva Dinamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles