Kalev toob järgmiseks nädalaks ühe leegionäri

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Valdmaa
Ivar Valdmaa Foto: Toomas Huik

Korvpalli Eesti meistermeeskonna Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa kinnitas, et järgmiseks nädalaks soovitakse meeskonda tuua vähemalt üks leegionär. Mees peab olema kohal enne tuleval nädalavahetusel Leedus toimuvat BBL Cupi.



Valdmaa sõnul istub Kalev/Cramo juhtkond taas nõupidamistelaua taha ning arutatakse võimalike variante – täpsemalt seda, keda välismängijatest kohale kutsuda.



«Peame hoolikalt valima ning langetama kindlasti õige valiku, meil pole raha, et tuua mees siia ja ta pärast tagasi saata,» selgitas Valdmaa. «Meil on õhus paar päris huvitavat varianti. Kahjuks läks meil üks hea võimalus juba luhta.»



Valdmaa andis mõista, et kahe välismängija valimise pikk protseduur on tingitud just klubi kõhnukesest rahakotist. Võrreldes mullusega on eelarve vähenenud vähemalt poole võrra ning see ei luba uisapäisa tegutseda. Klubi juhtidele sisendab aga kindlust teadmine, et iga päev rassib treeningutel kümmekond meest. «Töö käib,» märkis Valdmaa kindlameelselt.



Eile levis korvpalliringkondades kuuldus, et Kalev/Cramo leegionäriks võib saada ameeriklane Daniel Coleman. Valdmaa aga väitis, et pole sellenimelisest korvpallurist midagi kuulnud. Eurobasketi andmetel pallis 206 cm pikkune Coleman mullu Portugali liigas.



Kalev/Cramo kodulehelt leiab võimalikele toetajatele tehtud pöördumise, kus on märgitud ka toetuspakettide hinnakiri. Neist kalleim küünib kahe ja poole miljoni kroonini. Valdmaa sõnul ei tähenda see, et senine nimisponsor Cramo oleks oma toetusest loobunud.



«Pakume sellist toetamise võimalust igaks juhuks, äkki tekib mõni huviline,» selgitas Valdmaa ning kinnitas, et mingid rahasummad on klubi arvel siiski olemas. Raha olevat ka välismängijate palkamiseks.



Vaatamata Valdmaa rahustavatele sõnadele on Kalev/Cramol meeskonna komplekteerimisega tuli takus. Järgmise nädal turniirile järgnevad juba koduse karikasarja otsustavad mängud ning oktoobri keskel võõrustatakse Ühisliiga raames Mariupoli Azovmaši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles