Renault tunnistas süüd ja Briatore lahkub F1st

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore
Flavio Briatore Foto: AP / Scanpix

Vormel-1 meeskond Renault kutsus täna kokku erakorralise koosoleku seoses Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) uurimisega, nagu oleks tiim sundinud mullu Singapuri etapil Nelson Piquet juunioril meelega avarii teha.

Koosolekul võeti vastu otsus, et nii tiimiboss Flavio Briatore kui ka peainsener Pat Symonds peavad meeskonnast lahkuma, vahendab Daily Mail.

Kuna Briatore vallandati, ei kavatse Renault hakata vaidlustama neile esitatud süüdistusi. Tõenäoliselt püütakse FIAga kompromissile jõuda, et nad saaksid sarjas jätkata.

«ING Renault' vormel-1 meeskond ei vaidlusta FIA esitatud süüdistusi, mis puudutavad eelmise aasta Singapuri MM-etappi,» seisis Renault avalduses. «Lisaks soovime teatada, et tiimiboss Flavio Briatore ja peainsener Pat Symonds lahkusid meeskonnast. Enne esmaspäeval toimuvat istungit Rahvusvahelise Mootorispordi Nõukogu ees ei soovi me rohkem kommentaare jagada.»

Briatore pole lahkumist veel kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles