Pärnu Vapruse leegionärid elavad meeskonda sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse leegionärid.
Pärnu Vapruse leegionärid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärast bürokraatiabarjäärist läbimurdmist Pärnu Vapruse vutimeeskonna juurde jõudnud kolm Ukraina leegionäri usuvad, et sihikule tuleb võtta meistriliiga kõrgemad kohad, kirjutab

Pärnu Postimees.

Juba märtsi algul registreeriti Pärnu Vapruse hingekirja poolkaitsjad Aleksandr Mirošnitšenko, Vasil Baranov ja kaitsja Artjom Konovalov, kuid viisade ja elamis- ning töölubade pikale veninud vormistamise tõttu pääsesid nad väljakule alles meistriliiga viimases kohtumises Tallinna Kalevi vastu.

2:1 võidumängus näitasid vastsed leegionärid tublit võitlustahet, süstides uut hingamist ka suvepealinna klubi vanadele olijatele.

«Poisid olid rõõmsad, kui Vaprus turniiritabelis kuuendale kohale tõusis,» rääkis äärepoolkaitsja rolli täitev Baranov, kes on varem mänginud Ukraina meistriliigas Luganski Zarjas ja Valgevenes kõrgliigas FC Smorgonis ning Mogijovi Dnepris.

«Viienda koha meeskond jääb vaid nelja punkti kaugusele ja neljandat kohta lahutab meist kuus punkti. (Nõmme Kalju ja Viljandi Tuleviku mäng ei olnud siis veel toimunud – toim.) Vahed ei ole suured. Tuleb püüda veel kõrgemale tõusta,» lisas Baranov.

Loe täispikka lugu Pärnu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles