Räikkönen: 2009. aasta hooaeg võib mu viimaseks jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari värvides Kimi Räikkönen..
Ferrari värvides Kimi Räikkönen.. Foto: Reuters / Scanpix.

Valitsev vormel-1 sarja maailmameister Kimi Räikkönen avaldas crash.net´ile antud usutluses, et 2009. aasta hooaeg võib jääda tema viimaseks.

Soomlase leping Ferrariga kehtib järgmise hooaja lõpuni.

Kui soomlaselt küsiti, kas ta näeb endal sama pikka karjääri, kui Michael Schumacheril ning David Coulthardil, vastas ta, et pole otsustanud isegi seda veel, kas pärast 2009. aasta hooaega lepingut pikendab.

«Ma ei ole veel otsustanud, kas jätkan. Ma ei lõpetaks alaga, kui tunneksin, et ma hakkan seda igatsema. Praegu ei tea ma, mis hakkab järgmise aasta järel juhtuma. Raske öelda, millal ma oma otsuse langetan. Fakt on see, et ma sõidan võidu nii kaua kui naudin seda. Ja kui ma seda enam ei naudi, siis teen alaga lõpparve. See võib tulla järgmisel aastal või ka nelja aasta pärast,» arutles Räikkönen, kes pidas võimalust lõpetada oma karjäär mõnes teises meeskonnas, kui Ferrari, väga ebatõenäoliseks.

«Nagu ma juba ütlesin: kõik oleneb sellest, kas ma naudin sõitmist või mitte. Kui tunnen, et on liiga palju asju, mis mulle selle juures vastumeelt on, siis on aeg lahkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles