Selver jäi Celitansist ilma, kuid sai Õuekallase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Celitans
Armands Celitans Foto: Internet

Kuigi Tallinna Selver ja Armands Celitans olid lepingutingimustes suusõnaliselt kokkuleppele jõudnud ning viimati nimetatu võttis eile ette teekonna Eestisse, jäi Baltimaade parim võrkpalliklubi ometi Läti koondise temporündajast ilma.

 

«Celitans oli autoga Tallinna poole teel, kui tema endise koduklubi Riia Lase mänedžer helistas ja talle parema pakkumise tegi. Ilmselt oli seal veelgi tegureid, millega teda mõjutada sai,» lausus Selveri mänedžer Kaupo Torro volley.ee-le.

Detsembri alguses CEV Cupi mänge alustaval Selveril pole uue temporündaja leidmisega tuli takus, kuid pilgud pööratakse nüüd Lõuna-Ameerika poole, kus mängijate hinnatase tunduvalt soodsam kui Euroopas.

Torro sõnul jõudis Selver eile aga suusõnalisele kokkuleppele nurgaründaja Kristjan Õuekallasega. Lepingutingimusi, mis lubab mehel näiteks pärast eurosarja välisklubisse siirduda, arutatakse ka täna.

Õuekallas alustas ka eelmist hooaega Selveris, kuid siirdus talvel Prantsuse klubisse Beauvais Oise. Suvel Eesti koondisse kuulunud 28-aastane ja 193 cm pikkune sportlane pidas läbirääkimisi ka Küprose ning Katari klubidega, kuid erinevatel põhjustel tehingust asja ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles