Selveri võrkpallur Õunpuu viibib Norras testimisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri võrkpallimeeskond.
Selveri võrkpallimeeskond. Foto: Margus Ansu.

Terve senise profikarjääri Selveris mänginud Andris Õunpuu viibib tänasest esmaspäevani katsetel Norra kõrgliiga klubis Randaberg. Tavapäraseks testimiseks ei saa seda pidada, sest pigem vaatab Õunpuu, kas sealsed tingimused talle sobivad.

Pole kahtlust, et nurga- ja diagonaalründaja kohal tegutseda võiva Õunpuu oskused Norra meistrivõistluste põhiturniiril seitsme klubi seas viienda koha saanud Randabergi jaoks sobivad, vahendab Eesti Võrkpalli Liit. Sportlikku vaatenurka arvestades tähendaks aga Selverist tagasihoidliku tasemega fjordidemaa liigasse siirdumine vähikäiku.



«Selveris sain vähe mänguaega, süda ihkab end aga tõestada,» selgitas valitseva Eesti meistriga lepingut omav Õunpuu. «Teised Eesti klubid pole minu teenete vastu huvi tundnud, ise pole ka end pakkumas käinud.»



Randaberg on üle üheksa tuhande elanikuga kommuun Lääne-Norras Stavangeri linna lähedal. 24-aastane ja 195 cm pikkune Saaremaalt pärit ründaja loodab seal pallimängimise kõrval ka noori võrkpallureid juhendama hakata.



Selveri peatreeneri Avo Keele hinnangul on Randaberg Õunpuule sobiv peatuspaik. «Tegu on noore võistkonnaga ning Õunpuu oleks oma töössesuhtumise ja teisi ergutava stiiliga kaaslastele eeskujuks,» rääkis Keel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles