Kihlveokontor ennustas, milline Liverpooli täht järgmisena varguse ohvriks langeb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Jalgpalliklubi FC Liverpool on maruvihane, kuna kihlveokontor ennustas, milline Liverpooli täht järgmisena varguse ohvriks langeb.

Siiani on jõugud murdnud sisse üle 12 Liverpooli ja Evertoni jalgpalluri, kes on röövide toimumise ajal olnud oma klubiga võõrsil mängimas, kirjutab Metro.  

Kihlveokontor Paddy Power hakkas vastu võtma panuseid, kelle kodu järgmisena röövitakse. Populaarseimad vastused on Jamie Carragher, Steven Gerrard ja Fernando Torres. Neile panustades olnuks võimalik oma raha 12-kordselt tagasi teenida.

Kuna aga klubi sai sellest kuulmisel maruvihaseks, otsustati seesugustest kihlvedudest loobuda. Väidetavalt esitasid vihased fännid kihlveokontorite taktitundetu tegutsemise kohta ka politseile avaldusi.

«See oli täiesti häbiväärne sellise asja peale kihla vedada,» pahandas Liverpooli esindaja. «Klubi ei teadnud sellest midagi, aga niipea, kui meid informeeriti, võtsime Paddy Poweriga ühendust ja nõudsime, et seesugune panustamine katkestataks.»

Murdvaraste ohvriks on siiani langenud nii Dirk Kuyt, Robbie Keane, Daniel Agger, Peter Crouch kui ka Jose Reina. Kõige tõsisem oli aga Liverpooli kapteni Steven Gerrardi kodu ründamine 2007. aasta detsembris, kui tema abikaasa Alex Curran nelja maski kandnud röövliga vastamisi sattus. Gerrard ise oli samal ajal Marseille’s Meistrite liiga mängul. Teiste mängijate kodusid on rünnatud ajal, mil kedagi pole kodus olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles