1041 fänni sõidab koos Ain-Alar Juhansoniga Hawaiile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhansoni demonstreerib oma uut võistlusvormi 1041 toetaja nimega.
Ain-Alar Juhansoni demonstreerib oma uut võistlusvormi 1041 toetaja nimega. Foto: Erakogu

Alates 24. augustist, mil tipp-triatleet Ain-Alar Juhanson ETV saates «Ringvaade» kutsus inimesi üles liituma tema loodud TriSmile Teamiga, on liitunud üle tuhande fänni, mille tulemusena on Juhansonil võimalik jätkata oma sportlasteed täispika triatloni maailmameistrivõistlustel Hawaii Ironman.

Juhanson tuli välja ideega kutsuda kõiki olema tema tiimi liige ja oma panuse andmisel lubas ta lisada kõigi toetajate nimed oma Hawaii Ironmani võistlusvormile.

Idee elluviimiseks ja toetuseks loodi koduleht, kus on võimalik jälgida tiimiga liitunud inimeste arvu, toetajate positiivseid mõtteid ja näha oma nime ja selle asukohta Juhansoni tulevasel võistlusvormil.

«See on uskumatu, üle tuhande inimese! Täna saan kinnitada, et üleskutsele reageeris kordades rohkem inimesi, kui me eales ootasime, inimeste reaktsioon ja tagasiside on olnud väga-väga positiivne,» rõõmustas Juhanson. «Olen tänulik inimestele, kes oma toetuse andsid, samuti neile, kes infot levitasid ja sellega oma panused andsid.»

Üleskutsele Juhansoni toetada reageeris ja andis oma toetuse 1041 inimest, kelle kõigi nimed on Juhansoni Hawaii Ironmani võistlusvormil.  

«Teadsin, et minu tegemistele elatakse kaasa, aga ma ei oleks eales uskunud, et nii palju. See teadmine annab mulle väga palju energiat, et rasketes oludes toimuval Hawaii Ironmanil oma elu parim tulemus teha,» kommenteeris Juhanson. «Tean, et raskel hetkel aitab mind see, kui vaatan oma võistlusvormi rinnaesist ja mõtlen mind toetanud inimestele - see annab mulle tohutult energia.»

«Saan teile tasuda emotsioonidega, kui jälgite minu tegemisi Hawaii Ironmani võistlusel 10.oktoobril,» lisas Juhanson.

Mullu sai Juhanson Hawaii Ironmanil 13. koha.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles