Balti korvpalliliiga kõige kasulikumaks mängijaks valiti Travis Reed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna BC Kalev/Cramo meeskonnaga keskmängija Travis Reed
Tallinna BC Kalev/Cramo meeskonnaga keskmängija Travis Reed Foto: Toomas Huik

Hiljuti Tallinna BC Kalev/Cramo meeskonnaga lepingut pikendanud ameeriklane Travis Reed nimeti Balti korvpalliliiga põhiturniiri kõige kasulikumaks mängijaks.

Kalevi keskmängija lõi kaasa kõigis põhiturniiri 30 kohtumises ja kogus keskmiselt 19,6 punkti mängus, mis oli liiga parim näitaja.

Samuti oli tema efektiivsuse koefitsient mängu kohta liiga kõrgeim – 21,6.

Reedi võib veel kohata mitme edetabeli tipust. Lauapallide ja kaksikduublite arvestuses oli ameeriklane kolmas, keskmiselt kogus kalevlane 7,9 lauapalliga mängu kohta.

Teenitud 163 vabaviskega paikneb ta teenitud vabavisete arvestuses teisel kohal ning kahepunktivisete tabavusprotsendilt (62 protsenti) liigas neljandal kohal.

Reed kogus kõigis mängudes vähemalt 10 punkti, kuueteistkümnel korral neist vähemalt 20 punkti ning kolmel korral rohkem kui 30 punkti.

Tallinna BC Kalev/Cramo play-offi viinud Reed jätkas superpartiidega ka play-offis, millest säravaim oli viimane mäng Ventspilsi vastu.

Hooajal viimaseks jäänud kohtumises kogus Kalevi keskmängija 30 punkti ja võttis maha 12 lauapalli.

Balti korvpalliliiga kõige kasulikuma mängija tiitel antakse üle eeloleval nädalavahetusel Riias, kus toimub hooaja final-four.

Lisaks kõige kasulikuma mängija tiitlile antakse Reedile üle ka parima punktiviskaja tiitel.

Lauapallide arvestuses kuulub tiitel Riia ASK mängijale Aaron Jordan Bramlettile ning resultatiivsete söötude eest läheb auhind Tomas Gaidamaviciusele Panevežysest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles