Adebayorile määrati kolmemänguline võistluskeeld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City ründaja Emmanuel Adebayor.
Manchester City ründaja Emmanuel Adebayor. Foto: Reuters / Scanpix

Inglismaa Jalgpalli Liit (FA) avaldas täna, et Manchester City ründajale Emmanuel Adebayorile määrati vägivallatsemise eest kolmemänguline võistluskeeld.

Keeld tähendab, et Adebayor jääb kõrvale nädalavahetuse mängust Manchester Unitediga, liigakarika matšist Fulhamiga ning meistriliiga kohtumisest West Hamiga, vahendab The Guardian.

Manchester City otsustas Adebayori vastu esitatud süüdistusi mitte vaidlustada. Nimelt lõi Adebayor liigamängus endise koduklubi Londoni Arsenali vastu pealinlaste ründajat Robin van Persiet jalaga näkku.

Värava löömise järel jooksis ta aga terve väljakupikkuse, et jõuda Arsenali fännide juurde ning juubeldas demonstratiivselt just nende ees.

«Võttes arvesse, et Adebayor leppis talle esitatud süüdistusega, otsustasime talle vägivallatsemise eest määrata kolmemängulise võistluskeelu, mis algab 17. septembrist,» seisis FA avalduses. «Teist süüdistust ebasobiva käitumise osas arutletakse hiljem.»

City teatas eile, et nii klubi kui ka Adebayor nõustuvad vastumeelselt esitatud süüdistusega. «Adebayor kinnitab siiamaani, et ta ei tahtnud vägivaldselt käituda. Ta vabandas järgmisel päeval isiklikult Robin van Persie ees ning ka avalikkuse ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles