Tottenhami treener: Arsenali idiootidest fännid tahavad märatseda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenhami peatreener Harry Redknapp.
Tottenhami peatreener Harry Redknapp. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Tottenhami peatreener Harry Redknapp kaitses Manchester City ründajat Emmanuel Adebayori, keda süüdistatakse sobimatus käitumises värava löömise järel. Redknappi arvates käitusid ka Arsenali fännid sobimatult.

Eelmise nädala laupäeval kohtus Manchester City Adebayori endise koduklubi Arsenaliga ning kui Togost pärit ründaja värava lõi, jooksis ta terve väljakupikkuse, et jõuda Arsenali fännide juurde ning juubeldas demonstratiivselt just nende ees. Selle eest võib Adebayor nüüd Inglismaa Jalgpalli Liidult (FA) karistada saada, vahendab Daily Mail.

«Loomulikult ei tohi jalgpalliväljakul vägivaldne olla ja Adebayor käitus fännide ette joostes valesti,» kommenteeris Redknapp. «Aga mida ta tegema pidi, kui teda terve kohtumise ajal sõimati ja halvasti koheldi?»

«Värava tähistamine ei tekita mässe, vaid idiootidest fännid lihtsalt tahavad märatseda,» lisas ta. «Kui mina oleksin seal fännide seas olnud ja me oleks teda terve matši aja sõimanud ning ta oleks siis niimoodi käitnud, mõelnud ma, et see oli aus mäng.»

Redknapp sattus fännide sõimu osaluseks, kui ta 2004. aastal Portsmouthist Southamptonisse siirdus. «Adebayor läks üle piiri, aga samas teda sõimati kogu kohtumise ajal,» arutles Redknapp. «Ja mida ta siis õigupoolest tegi? Jooksis sinna ja rõõmustas, et ta lõi värava. Ma ei ütle, et see on õige käitumine, aga kui sa ei tohi isegi vastasmeeskonna fännide ees juubeldada, kuna see võib mässu tekitada, siis…»

«Miks on inimestel üldse vaja sõimata ja mässe tekitada,» jätkas Redknapp. «Miks nad ei saa lihtsalt jalgpalli vaadata? Ma ei saa sellest aru. Selleks pole mingit vajadust, sinuga peab midagi viga olema, kui sa nii tahad teha.»

FA teatas täna, et Adebayorile määrati vägivallatsemise eest kolmemänguline võistluskeeld. Kas ründaja saab karistada ka sobimatu käitumise eest, peaks selguma lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles